Friday, February 8, 2008

Shoqëruesit e nuses bëjnë kontrata që të mos SHËNDOSHEN


Shoqëruesit e ardhshme të nuses duhet të nënshkruajnë se nuk do të vënë peshë apo të mbeten shtatzënë para ditës së madhe. Një në pesë gra do t’i kërkojë shoqërueses së zgjedhur të nënshkruajë kontratën paramartesore. 48 për qind e nuseve “I pushojnë” nga detyra shoqërueset që shëndoshen para ditës së dasmës dhe i zëvendësojnë me të tjera. Këto nuk janë të vetmet kushte, edhe modeli i papritur i flokëve është kriter moskualifikimi.

No comments: