Monday, February 25, 2008

Ky është hamburgeri më i madh në botë

Rekordi përsëri është “i mundur”. Definitivisht u përgatit hamburgeri më i madh në botë, i cili kushton afërsisht 300 euro.

I rëndë është 67 kg. Porosinë te pronari i Mallie Sport Bar and Grill në Detriot, duhet ta bëni 24 orë para. Çmimi është diku rreth 290 euro.

Për këtë hamburger “xhin” nevojiten: mish viçi, djath, dhe test (brum) 25 kg.

Përderisa piqet pleskavica e nevojshme është ta kthejnë tre njerëz. Në librin e Ginisit momentalisht hamburgeri më i madh peshon 61 kg.

No comments: