Monday, February 18, 2008

I përgatitur për Evropë - FORD Kuga

Së shpejti (në maj të këtij viti) në salonet e automobilave do të paraqitet Fordi i parë crossover me emrin Kuga, me të cilin emër do të njihet shpejtë.

Do të ketë sistemin 4X2 si dhe 4X4.

Sa u përket motorëve do të dominojë 2.0 durotorq TDCi pra dizel me 136 KF, me 340 Nm në 2000 min, por do të ketë kuptohet edhe 2.0 kubikëshi me motor benzin.

Paleta e motorëve do të jetë e zgjeruar, por do të ofrohet edhe sistemi hibrid i parë të Fordit evropian.

Kuga do të mund të lëvdohet me kompakt dhe sport-vozitje. Por edhe me hapësirë të madhe, sin ë karriket e parme ashtu edhe në ato të pasme.

Dera e bagazhit do të fsheh hapësirë prej 360 litrave, që me shtrirjen e karrikeve të pasme arrin deri në 1355 l vend.

No comments: