Wednesday, February 6, 2008

Femra me trup te forte

Kush thote se vetem djemte kane trup te fuqishem...
Nje femer e cila ka ushtruar gati per disa vite me rradhe dhe ja rrezultatet e arritura.
Ajo madje ne shume mundje ka rrahur edhe djem.
Besoj se fotoja do tu bind per fjalet e lartepermendura

No comments: