Tuesday, February 5, 2008

Kryebashkiaku përdor foton në revistë si kartë identiteti

Kryebashkiaku i Charleston, Danny Jones pati një problem ndërsa kaloi portën e sigurisë në aeroportin e Kalifornisë. Kishte harruar kartën e identitetit dhe nuk mund të hipte në avion.

Rojet në aeroportin “John Wayne” në kontenë Orange i kontrolluan çantën”, shkruan e përjavshmja “Charleston Daily Mail”. E njejta revistë i kishte botuar të hënën e kaluar një artikull dhe ai ishte kujtuar ta blinte për ta lexuar gjatë udhëtimit në avion. Vetëm atëherë rojet e sigurimit e besuan dhe e lejuan të ngjitet në avion.

No comments: