Thursday, February 14, 2008

Së shpejti Accord i Ri

Premiera e Accord-it të Ri ishte caktuar për Panairin e Gjenevës, por kompanija japoneze vendosi që prej tani të del me disa fotografi oficiale. Edhe në modelin e ri akcenti vihet në dinamikën dhe sportin.

Do të ofrohen dy modele, pra sedan dhe karavan, prej të cilit në tregut perëndimor 90% do të jenë karavan. Ndërsa për tregun tonë dihet se më e preferuar është sedani.

Për dallim nga pjesa e jashtme (e cila do të pësojë disa ndryshime), brendësia është krejtësisht e ndryshuar dhe ngjason me stilin Honda Legend, që ka vetëm merita. Kualiteti i materialeve siç shihet është më i mirë. Oferta për hapësirë në brendësi do të rritet në të gjitha drejtimet, para së gjithash për udhëtarët në karriken e pasme.

Si risi për sa u përket motorëve do të paraqitet motori i ri dizel 2.2 me 150 KF, ndërsa motorë benzin do të përbëhen prej 2.0 dhe 2.4, pra 155 dhe 200 KF.

Në treg do të vjen në Qershor, ndërsa çmimi do të sillet sipas modelit të vjetër.

No comments: