Thursday, February 7, 2008

Mirupafshim Toledo – Mirë se erdhe Bolero

Para disa muajve, Seat bëri të ditur se do të prodhojë dy modele të ri nga segmenti C dhe D. Automobili i klasës D do ta zëvendësojë shumë të suksesshmin Toledo dhe do të quhet Bolero.

Kryesisht Bolero për herë të parë u prezentua në të largën 1998, si concept dhe atë kupe me katër karrike dhe motor me 330 KF.

Bolero e Re do të jetë i ngjajshëm me Octavia-n dhe do të ofrojë hapësirë në brendësi dhe shumë bagazh.

Motorët do ta përbëjnë të gjithë agregatet qoftë benzin apo dizel të gamës së VW edhe atë, më i riu 1.4 TSI si dhe 2.0 TSI, si dhe motori i ri 1.8 TFSi me 160 KS i zhvilluar nga Audi. Dizel motorët do të përbëhen nga motori 2.0 kuptohet me 105 si dhe me 170 KF, kuptohet me teknologjinë Common-Rail.

Kur do të arrin në treg, Bolero do të ketë çmim prej diku 18.000 euro dhe kështu që do të jetë ndër më të lirët në klasën e Mondeo-s apo Passatit.

No comments: