Wednesday, February 6, 2008

Kamarieri që fitoi bursë

Kamarier nga Bermudet u shpërblye me bursë për studim në Beverly Mass College, pasi u ka shërbyer njerëzve përgjegjës dhe official për ndarjen e bursave të këtij universiteti.

Në të vërtetë ato ishin aq shumë të kënaqur nga shërbimi i djalit që si shpërblim, bakshish, i ofruan bursë.

Lin Bak, e cila kordinon shkollën internacionale në Edicott College në Bermude, e ka marrë parasysh 23 vjeçarin Marvin Burçal për bursë për gjithë shkollimin, pra diku rreth 34000 dollarë. E gjithë kjo ndodhi kur ajo u ul në restorantin Elbow Beach Bermuda, pra atje ku djali ka shërbyer.

“Si mund të them Jo!” Edhe ashtu desha të studjoj menaxhim hotelierik, e tani dëshira mu plotësua” – tha Burçel në ditën e parë të shkollimit.

No comments: