Monday, February 4, 2008

BMW Progressive Activity Sedan së shpejti në rrugë


Në treg së shpejti do të paraqitet automobile i ri nga BMW, i cili tani për tani quhet Progressive Activity Sedan. Do të bazohet në serinë 5.

Gjerësia e modelit të ri të BMW do të numërojë as më pak e as më shumë 5 metra, ndërsa gjatësia – 3 metra, çka garanton shumë hapësirë në brendësi, ku do të ketë 4 fotele të mëdha.
Dizajni është i njohur , pra do të përngjan në X6. Por për krahasim të X6, ky model do të blehet më shumë nga konsumatorët më të vjetër, të cilët në rradhë të parë kanë komforin dhe rahatësinë.

Do të futen të gjithë motorët e BMW, me 6 dhe 8 cilindra, ndërsa paisja do të jetë e pasur sit e BMW 7. Çmimi i këtij modeli që do të arrijë në fund të 2009 do të jetë e njejtë me atë të X6.

No comments: