Friday, February 1, 2008

Kompjutorë për të pasurit

Kompania japoneze Zevs, prezentoi dy kompjuterë për njerëzit të cilit kanë shumë para, dhe te cilet nuk dinë se çka të bëjnë me to.

Modeli i parë quhet Jupiter dhe vjen në shtëpizë të punuar plotësisht nga platina, dhe e cila është e zbukuruar me diamantë.
Pra pikërisht diamantet janë arsyeja kryesore se pse kjo “maqinë” kushton 80 milionë jenë (750 000 dollarë)/

Në këtë kompjuter ka processor Intel Core 2 Duo E6850, 2 GB DDR 2 memori, dhe kapacitet të diskut prej 1 TV dhe BLU-ray/HD DVD.

Më I liri eshte model i quajtur Mars, i cili kushton “vetëm” 60 milionë jenë (560 000 dollarë), me shtëpizë të florinjtë si dhe zbukurime prej diamante. Të dy modelet vetëm se kanë filluar të shiten në Japoni.

No comments: