Sunday, February 3, 2008

Fotografitë e para të Fokusit të riGjenerata e tretë e modelit popular Ford do të prezentohet në vitin 2010 dhe do të ndjekë dizajnin e Fiestës së re (Verve). Do të sjell kënaqësi në vozitje si dhe shumë motorë.


Që në pamje të parë shihet lidhje me konceptin Verve, i cili shpresonte se do të çelë kapitull të ri për Fordin, kur është në pyetje dizajni. Në krahasim me modelin aktual, Fokusi i ri do të duket shumë më sport si dhe dotë kthehet në konceptin, modelin e parë, në të cilijn të gjithë i hapnin sytë nëpër rrugë.


Motorët do të përbëhen nga motor të ri turbo - benzin apo dizel, që normalisht duhet të përmbushin normat dhe standardet Euro 5. Me të gjithë motorët do të mund të fitohet edhe Stop&Start sistemi, i cili në pritje më të gjatë në semafor e ndal/shuan motorrin, që automatikisht do të vjen në zvogëlimin të harxhimit.

Në salone Fokusi i ri do të mund të arrijë në fillim të vitit 2010. Çmimi nuk do të zmadhohet shumë, por do të ketë ofertë pra do të ketë pasuri të paisjes që në modelin fillestar.

No comments: