Monday, February 11, 2008

Kupe më e lirë, Toyota Corolla ?


Toyota seriozisht mendon se ringjallja e modelit që e ndali prodhimin në vitet tetëdhjeta, duhet të rikthehet në treg.

Bëhet fjalë për Corrolla Cuope RWD, që don të thotë se tërhek me rotat e pasme, të cilat do të sjellin risi në vozitje. Dizajni si dhe shasija do të merren nga Toyota Auris, ndërsa mtoroi do të jetë 1.5 benzin me 110 KF, ndërsa do të shfrytëzohen materiale më të lehta që të jetë me e lehtë në vozitje.

Më interesante është që ky model nuk do të kushtojë më shumë se 16.000 euro, që don të thotë se do të jetë Kupeja më e lirë në treg.

Kryesisht një lajm i mirë për të dashuruarit të automobilëve sport që kryesisht Toyota do të vazhdojë me këtë lloj automobilash.

No comments: