Wednesday, February 13, 2008

GEZUAR FESTEN E TE DASHURUARVE


URIME TE GJITHE FESTEN E SHEN VALENTINIT, JU UROJ TE DASHURONI PA KUFI... DASHURIA E MBAN NJERIUN GJALLE, NUK KA NDJENJE ME TE KENDSHME SE DASHURIA.NDAJ PER ATA QE AKOMA NUK JANE DASHURUAR U DESHIROJ QE SA ME SHPEJT TE GJEJNE SHPIRTIN E TYRE BINJAK SEPSE NJE FJALE E URTE THOTE:"ME MIRE TE KESH DASHURUAR DHE KJO DASHURI TU KETE DESHTUAR, SE SA TE MOS KENI DASHURUAR KURR

1 comment: