Tuesday, February 5, 2008

Alo, stilolaps?

Trendi për telefon miniaturë vazhdojnë më tutje.

Edhepse më përpara ekzistonin koncepte që tregonin telefona celularë në formë të stilolapsit, prapseprap ky telefon celular mbetet më i vogli midis të gjitha prototipeve.

Prodhuesi akoma është mister, dhe nuk do të tregojë identitetin e dizajnit që fshihet në këtë prodhim.

Ky telefon akoma është në fazë përfundimtare, ku dizajni quhet “dizajni A”.

Telefoni do të jetë i pasur me Bluetooth ndëgjuese, por për ata që mendojnë se kjo nuk është diçka risi, ofrohet mundësi edhe për “shfrytëzim klasik”. Pjesa lartë është ndëgjuese, ndërsa pjesa e poshtme- maja është mikrofoni.

Gjithashtu, telefonin mund ta shfrytëzoni edhe si stilolaps të thjeshtë.

No comments: