Monday, February 4, 2008

Prezentuar Twingo e re sport

Sportisti i ri i Renault, Twingo RS do të jetë sportisti i tretë i Renaultit, pas Meganit dhe Clios.

Prezentimin e parë para popullit Twingo do ta ketë në panairin e Gjenevës muajin e ardhshëm. Një gjë është e sigurtë se performancat do të jenë të garantuar. Motori i ri prej 1.6 me 133 KF, pritet të jetë më i kërkuari dhe më i shituri.

Edhe nga jashtë duket karakteri sportiv.

Brendësia gjithashtu do të ketë trajtim sportiv. Pedalet do të jenë të përpunuara prej aluminit, do të ketë karrike sport, si dhe vendi te shpejtësitë do të jetë në ngjyrë të kuqe, që aludon gjithashtu karakterin sportiv.

Çmimi i këtij modele akoma nuk dihet, por një gjë dihet se prej tani shumë njerëz bëjnë gati garazhën për këtë automobil.

No comments: