Friday, February 8, 2008

Cadillac BLS Wagon


Cadillac prezentoi modelin e parë të karavanit. Bëhet fjalë për BLS Wagon, dedikuar tregut evropian, nga ku ka kërkesë të automobilave caravan kuptohet luksozë.


Cadillac do të ofrojë modelin BLS Wagon me 6 motorët dhe atë duke filluar prej 150 e deri më 255 KF. Fjala është për dy dizel motorrë (150 dhe 180 KF) dhe katër motor benzin (175, 200, 225 dhe 255 KF) kuptohet me shpejtësi automatike apo manuale.Për paisjet as që bëhet fjalë, pasi që do të mund të kërkohen edhe shumë më tepër se sa: BOSE Sorround Sistem me 11 ndëgjues, DVD sistem, Hand free Bluetoth, klimi digjitale, tempomat, senzoreë parkimi, Stabili track edhe shumë të tjera.

No comments: