Sunday, February 10, 2008

Opel Meriva e Re


Në krahasim nga modeli aktual, Meriva e Re, e cila si concept do të prezentohet në panairin e Gjenevës së shpejti, dhe njëkohësisht do të sjell dizajn më elegant, më modern si dhe më sportive.

Shumë linja do të merren nga GTC, në të cilën do të bazohet edhe Insegnia. Meriva e re do të bazohet në Corsën, por kuptohet do të zgjatet pak për të përmbushur kërkesat familjare.

Motorët do të jenë të përbëra nga dizelët prej 1.3 dhe 1.7 litra, si dhe motorin e ri benzin prej 1.6 kubikësh. Si risi do të kyçet edhe teknologjia Stop&Start, e cila do të sjell harxhim më të vogël.

Fotografitë të cilat do ti shikoni, janë të lëshuar nëpër internet, por mos ju habit shenja e automobilit. Shenja është e Vauchall, me të cilën Opeli prezentohet në tregun për Angli.

No comments: