Tuesday, February 12, 2008

Fotografi të para të Audi – Q5

Fotografi të para të Audi – Q5

Këto janë fotografitë e para të Audi Q5 të zbuluar krejtësisht! Konkurrenti i X3 dhe Mercedes GLK, pra dizajnin do ta marrë prej Q7, çka është diçka e shkëlqyeshme duke parë suksesin e SUv të Audi-së.

Ato me më pak sy të ushtruar për automobilizmin, nuk do të kuptojnë atë se bëhet fjalë për model të ri të Audi-së. Njëkohësisht, shikuar përparëzën poashtu edhe pjesën e

prapme është vështirë të shihet se bëhet fjalë për model të ri. Por shikuar anash, shihet se automobile i fotografuar është shumë i vogël se Q7, pra prej aty shihet se punohet për Q5.

Si vërtetim për atë se bëhet fjalë për Q5, ka fotografi edhe për pjesën e brendshme, dhe që qartë shihet se në bord-kompjuter shkruhet Q5. Përveç fotografive, të dhëna të tjera nuk jepen, porn ë panairin në Gjenevë muajin e ardhshëm edhe këto do ti mësojmë.

No comments: