Friday, February 1, 2008

Çmimet e restorantit sipas gjatësisë së fëmijëve


Një restorant në Commack, Nju Jork i vë çmimet e ushqimeve të konsumuara nga familja në bazë të gjatësisë së fëmijëve. Amy Kaplan, nga Dix Hills, Nju Jork, thotë se stafi i restorantit i tha se vajza 11-vjeçare do të paguante edhe më shumë, pasi e kalon gjatësinë e vendosur. Kjo do të thotë se fëmijët e shkurtër duhet të paguajnë më pak, ndërsa fëmijët e shëndoshë dhe të gjatë, menjëherë i bie të paguajnë më shumë se prindërit.

No comments: