Friday, February 8, 2008

LIQENI
I FLAS LIQENIT
I TREGOJ HISTORI NE GURGULLIM
NE DALLGEZIM
AI HESHT DHE NE HESHTJE SIKUR QESH.
UNE PERSERI FLAS, FLAS,
FLAS PERSERI.
AI HESHT DHE NE HESHTJE SIKUR QESH
SHTROJ NE VETE PYETJE DHE QESH
NDERSA LIQENI DALLGEZON
KA FILOZOFI KETU?- PYES
PO- SIKUR PERGJIGJET NE JEHONE
FILOZOFIA E JETES ESHTE KETU MES NESH
NE VALE, E NE KRISMA
ESHTE NDER NE
ESHTE KUDO PERETH.

No comments: