Wednesday, January 9, 2008

Yeni Ballkan- Cmimi Xhan Mone

Gazetarja Melahat Ali ne gazeta javore Yeni Ballkan raporton per cmimin Zhan Mone.

Ajo I ka mare te dhenat nga gazetari I Redaksise Turke Husamettin Gina, I cili flet per proektin e perbashket me Rina Turkeshin.

“Ky cmim eshte mjafte me vlere per mua, separi pse e kemi marre nga Bashkimi Evropian pastaj me kenaq ajo se eshte pune e perbashket e dy redaksive te MTV-se”, ka vlersuar gazetari Husamettin Gina.

Sipas tij, fati dhe kenaqesia kur ndahen ata rriten edhe me shume. Intervisten me gjeresisht e keni ne gazeten Yeni Ballkan.

No comments: