Thursday, January 31, 2008

Maserati Chicane Concept do të prezentohet në panairin e Gjenevës

Chicane është koncept i përpunuar nga studentët për dizajn në Fakultetin e Torinës. Inspirimi është nga Maserati Gran Turismo, por është shumë modern dhe unik për të fituar promocion “të madh” në panairin e Gjenenvës.

Koncepti është qindpërqind kupe, me rradhitje të karrikeve 2+2. E gjatë është 4.400 mm, e gjërë 1850mm dhe i lartë 1250 mm dhe posedon V8 motor. Ky është modeli i pestë i paraqitur nga studentë, ndërsa së shpejti ato do të dizajnojnë edhe tre hibridë të ri të Toyota, Forma, Ëaterfall i H.A.L.O (Hibrid Advance Live Over).

Chicane siç pritet do të bëjë “hyrje” të shpejtë në treg, ndërsa emri i tij posedon performance të shkëlqyera.

No comments: