Sunday, January 13, 2008

Mos u habitni, nuk jane Indijanet e Filmave Western

Po te shetisesh ne Qendren e Shkupit keto dite veren Indijane…Te asocone se je duke pare nje Film Western…Ata jane duke shitur CD dhe duke bere muzike indijane. Prezenca e tyre ne Qendren e Shkupit eshte per te thyer monotonine, sepse sic duket nga festat te gjithe pushojne. Pse jo ide e mire, si t'ja kthejme ndryshe imazhin Kryeqytetit.

Sa BUKUR, te gjithe te habitur i shikojne indijanet me veshjet dhe muziken e tyre mjafte interesante. Ndaj edhe top tema e ketij Wikendi ka qene, "A I PE INDIJANET" .Besoj se fotografite do tu bejne te qarte cdo gje.

No comments: