Thursday, January 31, 2008

FedEx nuk është edhe porositës ideal i marihuanës


Policia prangosi njeriun i cili u mundua të porosit 40 kg marihuanë nga Ilinois përmes kompanisë FedEx.

Li ka dashur të dërgojë droge në Feniks, nderkohe atje porosinë do të duhej ta mirte kushërira e vet. Përfaqësuesit e FedEx informojnë policinë se ka ardhur një kuti “dyshuese”.

Shefat menjëherë e kontrolluan informacionin dhe zbuluan përmbajtjen e kutisë.

Linkoln Li menjëherë u prangos, ndërsa kushërira ka treguar se deri tani ka marrë 15 deri 20 pakete nga kushëriri Li.

Li do të dënohet prej 12 deri 30 vjet burg.

No comments: