Friday, January 4, 2008

Honda Inspire Modulo Concept

Inspire në të vërtetë është Accord për pazarin japonez të makinave. Për Tokyo Auto Salon Honda përgadit concept të “tjuniruar” të bazuar po në këtë model. Duhet të vërtetojmë se me të vërtetë duket e shkëlqyer.

Për paisjet tregojnë fotografitë, ku brendësia ëhstë e pasuruar me lëkurë në kombinimin e ngjyrave të zezë dhe portokalle. Por më interesante është informacioni se lëkura është nga krokodili.

Koncept interesant, para së gjithash për “hatër” të luksit dhe karakterit sportive të kombinuara sëbashku. Mirëpo nqëoftëse puna e lëkurës nuk hyn në prodhimin serial, do të duhet ta lëmë anash lëkurën e krokodilit, nga arsye të thjeshta sepse do të jetë shumë e shtrenjtë.

No comments: