Tuesday, January 8, 2008

Dhuroni me shume lule

Kush nuk i do dhuratat! Dhurata është shprehje e kujdesit, respektit dhe dashurisë. Andaj dhurata çdokënd e gëzon, dhe pse mos ta shfrytezoni rastin dhe tu dhuroni te dashurve te tu, vecanerisht per festa.

Duke qene vete femer, dhe duke i ditur preferencate e gjinise sime, do tu kisha rekomanduar qe varesisht nga xhepi asnjeher dhurates suaj mos u mungoj nje roze. Edhe po te mos i dhuroni asgje, sepaku dhuroni ROZE.
Te gjithe femrat jane te apasionuar pas Rozave, por kuptohet duke e zbuluar karakterin e gjinise se bukur mund tja pershtatni edhe ngjyren e rozes, sepse ata i gjen me ngjyra te ndryshme dhe sejcila ka karakteristikat dhe shprehit e veta.

Mos ti permendim se te gjithe ngjyrat e rozave cka simbolizojne. Por ajo qe eshte me shume me rendesi eshte qe ti dhuroni ato sepse Roza shpreh dashurine e sinqerte , kujdesin, dhe respektin ndaj atij personi.No comments: