Saturday, January 19, 2008

Si e duan grate Princin e tyre te endrrave

”Zoteriu I perkryer” duhet te jete ne forme, I gjate jo me pak se 1. 74 centrimetra, te peshoj rreth 80 kg dhe te ngas Mercedes te perhimte. Keto jane disa kerkesa qe grate I shpalosin kur e pershkruajne burrin e tyre ideal.

Nje hulumtim tregon se per grate eshte me rendesi e verteta, ata e pranojne se duan burra terheqes.
Duke e hequr me nje ane pamjen fizike, partneri I perkryer duhet ti doje kafshet shtepiake, te pije vere , te doje teatrin dhe restorantet e mira. Gjate hulumtimi jane pyetur 40.000 gra dhe eshte organizuar nga faqa UKdating.com, ku sipas tyre burri I perkryer duhet te jete I veshur me xhinsa dhe T-shirt pambuku dhe te peshon rreth 80 kg.
Shumica e grave I adhurojne burrat me poste te larta si avokat , doctor etj, per shkak te rrogave te majme mujore, ndersa 28% prej grave nuk u intreson gjendja financiare.

Kryesore per te gjithe eshte qe burri ideal te kete diplome fakultetit ndersa adhuruesit e futbollit dhe duhanxhinjte nuk jane te deshirueshem per ta.
Numer me I madh I grave duan burre me mjeker ndersa pjesa me e vogel prej tyre I duan me mustaqe.

No comments: