Sunday, January 6, 2008

Nga lulja e Kaktusit nje kolombian ka arritur te prodhoj embelsira , sapun dhe make-up


Embelsira mjaft vitaminoze mund te behen nga KAKTUSI. Kete e tregon personi qe eshte ne foto Jose Rafael Marquez nga Kolumbia, i cili pese vite me rradhe eksperimenton me kete lloj lule.


Sipas tij, ai pos embelsirave ka arritur te gatuaj edhe ushqime tjera mjaft te shishme per te cilat
eshte pergezuar dhe i eshte dhuruar
mirnjohje nga Ministria e Ambirentit Jetesor te Kolumbise.

"E kam pas ne fillim te veshtire,
sepse per te gjetur kaktus jo helmus nuk ka
qene e lehte, por kuptohettani shume lehte mund ti dalloj",ka deklaruar Marquez.

Ai ka arritur nga kaktusi te bej 17 lloje ushqime( si keksa, karamele etj)mjafte te shishme, madje ka arritur te prodhon edhe sapun dhe make-up.


No comments: