Saturday, January 12, 2008

FEMIJET E PESOJNE CDO HERE...

Luftimet ne Bagdat s’kane te sosur…Me e keqja eshte se cdo here ku ndodhin te tilla raste atje me se shumti e pesojne krijesat me te pafajshme.

Po ti shkruanin emrat e femijeve te vrare s’besoj se do tu mjaftonin fletet.
Lufta fillon e perfundon nderkohe viktim e kesaj anomalie shoqerore jane pikerishte femijet.
Sa e sa femije jane terrorizuar , sa kane ngelur pa askend, sa e sa jane te stresuar, sa e sa kane ngelur pa shprese per jete…Sa e sa???
Besoj se fotografite do tu japin pamje me te qarta per tere kete situate.
Le te shpresojme se cdo gje do te perfundoj dhe dhashte Zoti qe kudo te dominoj paqa. Po dicka qe me shqeteson me se shumti eshte se keta femije edhe pas luftes do te trashigojne stresin, depresionin, ankthin…Pasqyra e luftes do te fiksohet per tere jeten ne kokat e tyre me cka do te jete nje bariere per ta sfidojne jeten.

Besoj se fotografite do tu japin pamje me te qarta per tere kete situate.

1 comment:

^-^ çiLekLisüt ^-^ said...

Allah bütün canilerin, açgözlü ve masum insan avcısı savaşçıların cezasını versin!!