Wednesday, January 9, 2008

Realitet i hidhur


Parku i Qenderes se Cairit, i ndertuar para ca vitesh ishte i vetmi vend, ku banoret e kesaj lagjeje mund ti kaloni disa caste per tu clodhur me familjaret e tyre.
Po te uleshe aty, I harroje te gjitha brengat dhe hallet sepse gjelberimi dhe karriket komode te clodhnin , te dukeshte sikur je ne parajse.
Por sot cka ka ndodhur?
Vetedija e ulet e dikujt, ka bere qe te prishet imazhi i ketij parku.


Sot duke kaluar andej me ra ne e sy kjo
pamje qe me tmerroi ndaj e fotografova,
smund ta besoja se ka te tille,
po po ka edhe njerez qe duan vetem te shkatrojne.
E kam ditur se ka karrike per tu ulur, por se kisha ditur se ka edhe per tu djegur.
S’thone kot sa te rrosh te degjosh…

No comments: