Thursday, January 24, 2008

Happy Birthday –TOSHE


Sot ti e ke ditelindjen, ne do te ndezim qirinj por jo pikerisht per ditelindjen tende. Maqedonia me lot ne sy dhe zemer te thyer do ta festoj ditelindjen e banorit me te famshem dhe human. "Ti ike por perhere do te jesh ne zemrat tona"- eshte mesazhi I te gjitheve.

Per ditelindja e Toshes jane parapare disa aktivitete duke filluar nga Shkupi deri ne Krusheve.Te gjithe ku do qe jeni do tu shoqeroje muzika e tij, foto do te kete ne cdo lagje per te deshmuar se sa na mungon. Organizohet edhe udhetim ne vendlindjen e tij Krusheve per te gjithe ata qe duan te jene prane varrit te tij.

E tere Maqedonia neser do ta uroj ditelindjen e 27, por pa prezencen tende…Te gjithe do te ndezim qirinj por jo per ditlindjen tende por per mos prezencen tende ne mesin tone .

1 comment:

buli3go said...

me te vertete Toshe ishte brendi me i konsumuar maqedonas. respekte per te ndjerin ....