Saturday, January 19, 2008

Bred Pit dhe Anxhelina Xholi mezi e presin momentin kur ne filmin e tyre te ardheshem te luajne serisht se bashku.
Bred Pit dhe Anxhelina Xholi duan serisht te aktrojne sebashku.

Cifti ne vitin 2005 luajten ne filmin “Zotriu dhe Zonja Smith” dhe sic duket pervoja e perbashket e tyre ka qene mjafte interesante dhe e kendshme, perderisa do te luajne sebashku ne nje film ne te ardhen.

No comments: