Monday, January 7, 2008

Bicikleta e Markut


I ftohtu i muajve te fundit jo vetem qe ka shtuar numrin e te semureve ne ambulancat e vendit, por kane sjellur edhe deme te medha materjale. Shume ankohen nga ngricat...Sa e sa kane ngelur pa uje per shkak te ngrirjes se ujsjellsit, ata pohojne se nga acari jane thyer edhe dritaret...
Por duhet patur parasysh se gjera qe mund ti ruajm nga i ftohti mos harrojme ti fusim ambuiente te mbyllura sepaku gjate ketyre muajve.

Bicikleta ne foto eshte e Markut, ai kish harruar ta fut brenda ate nate dhe kur u cua u habit se si bicikleta e tij ishte shendruar ne nje BICIKLET AKULLI...
Kujdes po e harruat edhe ju do ta keni fatin e njejte si te Markut.

No comments: