Saturday, January 26, 2008

Thumbelina , Kali me i vogel i botes

Thumbelina, kali (femer) 5 vjecar eshte 43 cm i gjate dhe peshon 27.2 kg, eshte cilesuar si kali me i vogel ne bote. Kuajt e moshes se Thumbelinas afersisht peshojne 113.4 kg dhe me nje gjatesi prej 86.4 cm.
Kuajt ne pergjithesi jetojne afers
isht 35 vjet, por Thumbelina duke qene teper e vogel, jo me shume se 17.

Eshte e mundur qe te ngelet shtatzene dhe te linde vogelushet e
saj, por pronaret e saj nuk e duan nje gje te tille. Z. Goessling tha: Mund te kete komplikacione gjate shtatzanise dhe mendojme se eshte me mire ta parandalojme kete rrezik.


No comments: