Thursday, January 24, 2008

LILJANA STERIJOVSKA- Eshte punesuar me diplome falso

Ne vitin 1996 Liljana Sterijovska u emerua sekretare shtetror ne Ministrine e Mbrojtjes se Maqedonise. Gjate verifikimit te dosjes se saj personale, eshte vertetuar se ajo disponon diplome falso per fakultet te kryer ne Fakultetin Ekonomik te Beogradit ne Serbi te marrur ne vitin 1993.
Nderkohe burimet nga ky fakultet bejne te qarte se ky emer nuk figuron ne
listat e studenteve qe kane mbaruar ne kete mesojtore.
Lënda dhe hetimet e mëtejme janë verifikuar dhe zbuluar edhe nga zyra e Interpolit në Shkup.

No comments: