Saturday, January 26, 2008

AI MUND TE BEJ CUDIRA

Tim Jonson ka lindur ne USA . Ai edhe pse eshte vetem 12 vjec ai mund te bej cudira.
Te gjithe jane habitut se si nje voglush mund te mbaje 15 lube ne fytyren e tij dhe ate per 30 sekonda.Thone se cdo individ ka dhunti te bej dicka. Mbase duhet edhe ne t'ia veme gishtin kokes e te mendojme se cila eshte ajo gje qe na ben te vecante nga te tjeret, mbase nuk jane luget ne fytyre por dicka tjeter.

No comments: