Friday, March 21, 2008

Tatuzhi i vititMe shume adhurues te tatuazheve jane te rinjte. Meshkujt preferojne qe ne trupin e tyre te kene shqiponje, gjarper,shigjete etj, nderkohe femrat :nje delfin, zemer, akrep pra varesisht nga shija.
Por nuk do te thote se pleqte nuk i duan tatuazhet.
Zakonisht pleqte preferojne nje tatoo ne dore apo ne kembe. Por sa u perket pleqve tullac, ky eshte tatuazhi me i dashut per to, madje kohene e fundit ky eshte tatoo-ja me trendi. Do te thonit c'ne ne koke, epo kjo eshte moda dhe nese doni te jeni ne hape me kohen, urdheroni e bejeni.

No comments: