Thursday, March 13, 2008

Pice - 1000 dollarëshe

Pronari i një nga restoranteve të Nju Jorkut poqi picën me të shtrenjtë në botë.

Bëhet fjalë për pice me çmim prej 1000 dollarësh, në të cilën përmban gjashtë lloje të sallamërave dhe mish pate. Pica është e ndarë në 8 pjesë dhe çdo pjesë kushton 125 dollarë.

Pronari i picerisë “Nino’s Bellisima”, Nino Selimaj, para 29 viteve u vendos prej Shqipërie. Ajo është i sigurtë se ato që do provojnë këtë pice, do kthejnë sigurtë përsëri.

Në afërsi të kësaj picerie ndodhet ëmbëltorja, e cila për këtë shumë pra prej 1000 dollarëve ofron akullore e zbukuruar me flori, kuptohet të cilat janë të përgatitur për konsum.

No comments: