Wednesday, March 5, 2008

Gjenevë 2008: Renault Megane Coupe Concept

Nga Gjeneva arriti edhe risija e parë, fotografitë e para të Meganit të Ri kupe! Përveç këtij modeli në panair Renault si risi do të prezentojë edhe Koleos, Laguna GT dhe Tëingo RS.

Me modelin e ri të Megane, Renaulti do të lëshojë konceptin në pjesën e pasme, por kjo nuk don të thotë se automobile nuk do të jetë ekstravagant. Si dhe modelet tjera të kompanisë, edhe Megane Coupe Concept ka risi në të gjitha aspektet. Krahasuar me Scirocco do të vërreni se Renaulti bën çudira.


Pra siç shihet edhe në fotografitë ky model është pak “I çuditshëm”. Pra këtë model do të mundet më së miri ta shohim në panairin e Parisit. Çmimi akoma nuk bëhet i ditur.

No comments: