Sunday, March 2, 2008

SANREMO edhe këtë vit pësoi humbje në SHIKUESHMËRI

Festivali italian në Sanremo, pra prej të cilit ka marrur edhe emrin Sanremo, ka pësuar humbje të madhe në shikueshmëri, dhe siduket do të jetë fundi për udhëheqësin televiziv Pipu Baudu, i cili ka udhëhequr më shumë se 13 pjesë.

Festivalin e kanë ndjekur mes gjashtë dhe tetë milion shikues. Në shikim të parë kjo nuk është numër i vogël, por është shumë e vogël në krahasim me vitet e kaluara.


Përndryshe në festivalin e sivjetëm fitues kanë qenë dyshja Xhio Di Tono i Lola Pançe, derisa vendin e dytë e fitoi Ana tatanxhello me këngën “Il mio amico” (Shoku im), ku i këndon shokut të saj homoseksual.

No comments: