Sunday, March 9, 2008

Britanisë i kërcënohet “një erë” shumë e fuqishme

Meteorologët britanez bënë të ditur se Britanisë i kërcënohet, afrohet një “erë shumë e fortë” që do të sjellë shumë shi si dhe erëra shumë të forta, si edhe do të sjellë edhe bllokim të rrugëve pra nga shiu i fortë dhe i fuqishëm.

Britanezëve ju rekomandohet që të mos i lëshojnë shtëpitë, vendbanimet gjatë natës së hënë si dhe të martën në mëngjes.


Sipas ekspertëve, shpejtësia e erës mund të arrin deri 130 km/h dhe do mund të sjell dëmtime të mëdha, si dhe të bëjë të pamundur transportin, por edhe probleme me energjinë elektrike.

No comments: