Monday, March 24, 2008

Neser do te shpallen fituesit


Instituti Maqedonas I Mediumeve(MIM), neser me fillim ne ora 11:00, do te shpall tri fituesit e cmimit “Storia me e mire per vititn 2007”.

Per tri storiet me te mira do te ndahen mjete financiare:

Cmimi I pare :30.000 den

Cmimi I dyte:20.000 den

Cmimi I trete :10.000 den

Per konkursin “Storia me e mire per vitin 2007”, kane aplikuar 38 gazetare dhe redaksi me 64 storie, te cilat I kane publikuar materjalet ne mediumin ku punojne aktualisht

No comments: