Saturday, March 8, 2008

FESTA E 8 MARSIT


Sot eshte 8 Marsi, festa nderkombetare e gruas...Sot kremton gjinia me e dashur dhe me e ndieshme, festojne te gjithe nenat dhe motrat tona...
Gjinine e kunder pra meshkujt shpeshhere degjojme duke thene, " Le tua festojme nje dite ne vite se te tjerat dite na takojne ne". Ndoshta dikur ishte ashtu, por sot cdo gje ka ndryshuar. Femra feston 365 dite, ndersa kulmin i kremtes eshte 8 Marsi. Po , po iku koha kur femeres i kushtohej rendesi vetem nje dite.
Gezuar te gjitheve

No comments: