Monday, March 10, 2008

Risi: Seat BOCANEGRA

Seat në panairin në Gjenevë u prezentua me koncept modelin Bocanegra, me qëllim që të përgadisë Ibizën e Re.

Në këtë model është futur motori turbo benzin nga VW me 1.4 dhe 170 KF. Risi është DSG – shpejtësitë me shtatë shkallë. Përveç këtij motori do të përdorë edhe motorë të tjerë kuptohet nga VW.

Ibiza e Re do të bazohet në platformë të re, në të cilën në të ardhmen do të bazohet edhe Poloja e Re.


Dhimbje koke e modelit aktual, pra hapësira e brendshme, do të duhet të rregullohet me modelin e ri, por që tani do të sundoje edhe njerëzit familjarë.


Verzioni përfundimtar e Ibizës do të mund të prezentohet në Panairin e Madridit në Maj të këtij viti.

No comments: