Sunday, April 13, 2008

MË 1 QERSHOR NË VOTIME

Votimet parlamentare do të mbahen më 1 qershor. Kryetari i Parlamentit sot edhe oficialisht bëri të njohur datën për zgjedhje të parakohshme.


”Kam nderin që qytetarëve të Maqedonisë t’ju bëj të ditur datën e zgjedhjeve të parakohshme. Caktuam 1 qershorin”, tha pasditën e djeshme kryetari i Parlamentit, z.Lubisha Georgievski, duke ua bërë me dorë kolegëve dhe duke shqiptuar më vete fjalet: “ÇAOO MUÇAÇAS”

No comments: