Thursday, April 3, 2008

Delegacioni i Maqedonisë u largua parakohe nga Samiti në Bukuresht

Bukuresht, 3 prill (MIA) - Delegacioni i Maqedonisë edhe zyrtarisht u largua nga Samiti në Bukuresht, një ditë më parë. Presidenti i Maqedonisë, Branko Cërvenkovski dhe kryministri Nikolla Gruevski, menjëherë pas takimit me presidentin amerikan Xhorxh Bush, i cili vazhdon akoma, së bashku me gazetarët do të largohen nga Samiti në Bukuresht, njoftuan raportuesit e MIA-s. Cërvenkovski dhe Gruevski i anuluan të gjitha aktivitetet e mëtejme në Samit.

No comments: