Wednesday, April 2, 2008

Kulla Eifel do të rimodelohet

Për të festuar 120-vjetorin e saj vitin tjetër, Parisi do të rimodelojë simbolin ikonik duke zgjeruar katin

e tretë të kullës Eifel.

Dizenjo është krijuar nga "Serero Architects", të cilët fituan konkursin e dizenjos.

"Rrudhat" do të ndërtohen me karbon "Kevlar" për t'u dhënë vizitorëve mundësinë të shohin çdo anë e cep të Parisit dhe ta dyfishojnë kapacitetin e platformës.

Nëse ky fakt nuk ju pëlqen dhe do të doni ta shihni kullën më të famshme të Evropës ashtu siç ka qenë, mos u mërzisni, struktura do të jetë e përkohshme.