Tuesday, April 8, 2008

9 vjeçari ekuilibron 16 lugë në fytyrë!

Djali 9-vjeçar theu rekordin botëror duke ekuilibruar në fytyrë 16 lugë. Nxënësi i fillores theu rekordin e mëparshëm vetëm me një lugë më tepër.

Pas suksesit të djeshëm ati thotë se ky art nuk ka asnjë sekret, duke shtuar:

"Lugët më ngjisin vetë dhe unë nuk e kuptoj si".

Joe Allison e zbuloi talentin dy vite më parë, kur kushëriri e sfidoi të ekuilibrojë një lugë në hundë.

Nëna e tij Fenella thotë:

"Jam krenare se bën diçka që askush tjetër s'e bën".

No comments: