Monday, December 24, 2007

VW polo e re - më i madh, më i bukur dhe më i mirë


Gjenerata e re e vëllait më të vogël të të përmendurit Golf, duhet të jetë e prezentuar në gjysmën e dytë të vitit 2008.

Oferta e motorëve do të jetë shumë e begatshme, duke filluar prej motorit 1.2 me 105 kual fuqi e deri në motorin prej 1.8 kubik. Ndërsa dizeli fillon prej 1.4 me fuqi prej 115 kual fuqi. Ndërsa GTI modeli do të përdoret motori me 1.8 kubik dhe me 170 KF.

Prej VË thonë se çmimi i modelit të ri nuk do të jetë shumë e lartë në krahasim me modelin më të vjetër, që është edhe një avantazh për sukses të madh.

No comments: