Sunday, December 30, 2007

Makina më e shtrenjtë-1.4 milionë euroDiMora Natalia SLS2 do të jetë makinë sportive, me motor V16 me besoni apo jo 1200 Kual Fuqi! Do të përdoret teknologji deri tani e përdorur vetëm në industrinë e aeroplanëve. Psh. fshirëset e xhamave do të jenë me ngrohës, që më lehtë të fshijnë borën në kohën e dimrit.
Do të ketë system për zbavitje për çdo udhëtar, klimatizeri do të jetë 4 –zonëshe, por gjithashtu çdo mbajtës gote do të mund të ftohë apo ngrohë pijen dhe shumë risi të tjera.Nëse dikush mendon se do të jetë vështirë që të
gjehen blerës për këtë makinë, me siguri që gabojnë. Kompanija Luxury Resort Villas, e cila posedon hetelet më “të vizituar” veç më ka porositur 10 makina, kuptohet për vozitje të musafirëve të vet.

No comments: